25 dkg kis kerek burgonya
3-4 hegyes erős paprika
2 evőkanál kókuszreszelék
2 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál mustármag
1 kávéskanál só
1 evőkanál olaj
3-4 hegyes erős paprika
2 evőkanál kókuszreszelék
2 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál mustármag
1 kávéskanál só
1 evőkanál olaj
Főzzük meg hajában a burgonyát.
Zúzzuk, vagy daráljuk össze a zöldpaprikát, a fokhagymát és a kókuszt.
Keverjük bele a sót.
Egy edényben forrósítsuk fel az olajat és pirítsuk meg rajta a mustármagot
Hámozzuk meg a megfőtt burgonyát és keverjük bele az olajas-mustármagos edénybe és süssük meg óvatosan megforgatva.
Kb. 2 perc múlva keverjük bele a pépet és 1 perces sütés után begyük le a tűzről.
Zúzzuk, vagy daráljuk össze a zöldpaprikát, a fokhagymát és a kókuszt.
Keverjük bele a sót.
Egy edényben forrósítsuk fel az olajat és pirítsuk meg rajta a mustármagot
Hámozzuk meg a megfőtt burgonyát és keverjük bele az olajas-mustármagos edénybe és süssük meg óvatosan megforgatva.
Kb. 2 perc múlva keverjük bele a pépet és 1 perces sütés után begyük le a tűzről.