Kategóriák
- Újdonságok
- Akciós termékek
- HEM Füstölők [202]
- TULASI Füstölők [250]
- Indiai Masala Füstölők [60]
- Kúpfüstölők [44]
- Kínai Füstölők [5]
- Különleges füstölők [5]
- Füstölőtartók [12]
- Illóloajok és Illatos olajok [109]
- Aranytetoválások-Fényes tetoválások [46]
- Álomfogók-Álomőrzők-Álomcsapdák [100]
- Állatfigurák-Állatszobrok [141]
- Bizsuk. Karkötők-Nyak és Bokaláncok [303]
- Talizmánok-Amulettek [22]
- Malák - Buddhista és Tibeti Ékszerek [27]
- Buddha Képek-Maszkok-Szobrok [87]
- Ceruzák és Ceruzatartók [1]
- Fegyver Imitációk és Egzotikus Díszfegyverek [3]
- Feng Shui Termékek [27]
- Fotóalbumok és Fényképtartók [9]
- Ganésa Képek-Maszkok-Szobrok [6]
- Gyertyák-Mécsesek-Gyertya és Mécsestartók [54]
- Halcsont-Gyanta-Resinfigurák [28]
- Hangszerek [27]
- Hűtőmágnesek [31]
- Indián Díszek és Maszkok [2]
- Játékok [38]
- Kulcstartók [18]
- Lakberendezés-Lakáskiegészítők [308]
- Maszkok [39]
- Szobrok és Dísztárgyak [178]
- Szélcsengők és Kolompok [28]
- Textíliák [31]
- Ingák [23]
- Marokkövek, Dobcsiszolatok [13]
Partnereink
Látogató számláló
0
1
4
4
3
4
9
Gyömbéres Hal
Hozzávalók:
Egy maréknyi darabolt hal (édesvízi)
4 db vékonyra szeletelt gyömbérgyökér
Félmaréknyi szeletelt hagyma,
Evőkanálnyi gyöngyhagyma,
3 evőkanál szója vagy kukorica olaj,
Másfél kanál cukor,
Két kanál osztrigaszósz,
Szójaszósz ízlés szerint,
Két evőkanál citromlé
Elkészítési mód: Hevítsd az olajat és cukrot, amíg csokoládé színű nem lesz, de ne égesd meg! Add hozzá a hagymákat, a gyömbért, keverd a tűzön és mérsékeld a hőfokot, s ha szükséges, önts egy kis vizet hozzá, s az egészet pirítsd aranysárgára.
Add hozzá a haldarabokat, keverd gyengéden, add hozzá az osztrigaszószt, a szójaszószt és sózd egy kissé, majd kevés vizet adva hozzá, közepes lángon keverd 3 percig. Kóstold meg, majd még 2 percig süsd nagylángon. Végül add hozzá a citromlevet és fehér borsot.
Tálaláskor friss korianderzöldet és újhagymát tegyél a tál tetejére díszítésül.
Add hozzá a haldarabokat, keverd gyengéden, add hozzá az osztrigaszószt, a szójaszószt és sózd egy kissé, majd kevés vizet adva hozzá, közepes lángon keverd 3 percig. Kóstold meg, majd még 2 percig süsd nagylángon. Végül add hozzá a citromlevet és fehér borsot.
Tálaláskor friss korianderzöldet és újhagymát tegyél a tál tetejére díszítésül.